Nieuws

Heeft u vragen
Bel ons (0529) 451229

Verkeersplan Kindplein-West

18 september 2022

Paars: Via de paarse weg kunt u parkeren. Deze parkeerplaats is alleen bedoeld voor ouders en verzorgers. Deze parkeerplaats heeft een ingang en uitgang. U rijdt aan de kant van Nijenhagen de parkeerplaats op en verlaat de parkeerplaats aan de andere kant.

Blauw: De blauwe pijlen geven de kiss&ride strook aan. Ook hiervoor geldt dezelfde in- en uitgang. De kiss&ride strook levert op dit moment verwarring op, omdat de bestrating ook rood is net als de fietspaden richting het KPW. De kiss&ride strook is niet voor fietsers.

Rood: De rode vlakken op de kaart geven de wachtplaats/fietsparkeerplaats voor ouders aan. U zet hier uw fiets neer en loopt vervolgens naar het plein om uw kind te brengen, of op te halen.

 Rood gestreept: Als de fietsenstallingen zijn voorzien van nietjes zetten de leerlingen hun fiets in deze fietsenstallingen. Leerlingen uit Dante Zuid zetten hun fiets in de stalling aan de kant van De Dennenkamp. Leerlingen uit Dante Noord zetten hun fiets in de stalling aan de kant van de Guido de Brès. Zo lang de nietjes nog niet geplaatst zijn, hoort u van uw eigen school waar de leerlingen hun fiets moeten neerzetten.

Geel: Deze parkeerplaatsen zijn tussen 07.30 en 17.00 uur alleen toegankelijk voor personeel van het KPW. Het is niet toegestaan uw auto op de stoep in de Tureluur, Patrijsstraat of omliggende straten te parkeren. Parkeren mag alleen op het parkeerterrein aan de Patrijsstraat.

Heeft u een vraag, neem dan contact op met de directeur van uw school.

Ga terug naar Nieuwsoverzicht